Josine van Och - Vocals

Josine heeft de muziekwereld uitgebreid verkend in haar zangcarriëre. Ze trad veel op in Folkclubs en kleinkunsttheaters. Ze maakte theater tournees samen met Miel Cools en trad op in het programma van "Knack Magazine", met o.a Johan Verminnen. Ze nam deel aan het "Oostende Songfestival" met Benny Neyman en de Tumbleweeds en het Songfestival "Coupe d'Europe Musicale" in Oostenrijk, met zangers Oscar Harris en Euson. Ook trad zij een jaar lang op in de theatershow "Mounties Maximaal" onder andere in theater Carré Amsterdam en het Luxor theater in Rotterdam. Ze maakte diverse lp's en cd's en werkte mee aan diverse radio en TV programma's, ze is allround, kent veel muziekstijlen. Muziek is een groot deel van haar leven.

Josine van Och
Nout de Bruijn

Nout de Bruijn - Piano

Na acht jaar klassiek piano maakte Nout tijdens zijn hbs-tijd in Breda de overstap naar de jazzmuziek. Met diverse bands speelde hij op de eerste jazzpodia in 'oude-stijl' stad Breda. In zijn studententijd speelde hij in het Makin' Whoopee Combo op studenten- en dispuutsfeesten. In 1978 richtte Nout de Evergreen Jazzband op waarmee vele successen behaald werden: NCRV jazztrophee, finale Breda's jazzfestival, finale Vara jazzcompetitie, tv-optreden live WDR, tv-opnames KRO, cd 'Jazz me Blues' en cd 'Millennium Swing'.

Joz Bruggeman - Contrabas

Vanaf zijn lagere schooltijd was muziek voor Joz Bruggeman bijna vanzelfsprekend. De mondharmonica,uekelele en gitaar waren in die tijd veel voorkomende instrumenten. Zijn komst naar Nederland werd voor Joz een nieuwe horizon zowel in de commercieële als in de jazzmuziek. Naast de gitaar werd ook de basgitaar en de contrabas zijn voorkeur; de muziekstudies waren nodig om te kunnen lezen bij het instuderen van arrangementen. Het musiceren in commercieële bands, voorheen beroepsmatig in binnen- en buitenland, later als hobby hield ook in het begeleiden van diverse solisten/artiesten. De jazzmuziek bleef een uitdaging die Joz niet kon weerstaan en waaraan hij ook graag heeft toegegeven. Dat resulteerde in optredens en het begeleiden van diverse solisten in de jazzwereld. "Muziek is een moeilijk instrument, je moet steeds erg je best doen ."

Joz Bruggeman
John Verbunt

John Verbunt - Drums

John's ouders runden een café annex concertzaal in Tilburg, alwaar hij op zekere dag een trommel vond onder het podium ... en zo is alles bij hem begonnen! Na gespeeld te hebben in diverse combo's en een bigband, werd John gevraagd voor 'Double Diamond': een professioneel all-round orkest, waarin hij gedurende vijftien jaar ongeveer alle artiesten uit het amusementsvak heeft begeleid in binnen- en buitenland, voor radio en tv.
Nu swingt hij de pan uit in het Evergreen Swingtet en is berucht om zijn 'levensgevaarlijke' solo's!

George van de Molengraft - Tenor en Altsaxofoon

George starte zijn muzikale loopbaan bij de band van  Tony Bas en Koos van Beurden. Hij speelde bij het Internationale Kwartet, waarmee in vele landen van Europa en Noord Afrika werd opgetreden. In 1967 ontving George de aanmoedigingsprijs van de stad Eindhoven als jazzmusicus. Later werd hij lid van de jazz-pop band Fanfare, waaruit de bekende pop groep BOTS ontstond. Hiermee toerde hij 20 jaar door Nederland, België en Duitsland. Vanaf 1995 heeft hij de jazzmuziek weer opgepakt en speelt nu als tenor- en altsaxofonist vol enthousiasme ' de sterren van de hemel ' in het          Evergreen Swingtet.

George van de Molengraft